Terms and conditions

 1. Introducere Mulțumim pentru interesul acordat companiei noastre și pentru interesul față de produsele și serviciile comercializate prin intermediul magazinului nostru online. Folosirea site-ului www.allsteelplus.com presupune acceptarea termenilor și condițiilor descrise în continuare.
 2. Compania Unic Marketing Plus SRL cu adresa Sos. Tulcei 114, Loc. Lumina, Constanța, Nr. de înregistrare 33697584, J13/2017/2014
 3. Cine suntem Site-ul www.allsteelplus.com aparține SC Unic Marketing Plus SRL, societate de naționalitate română, care se ocupă de executarea construcțiilor civile și industriale ( structuri metalice, hale industriale, porți și garduri, balustrade de securitate, etc.)
 4. Proprietatea – Drepturi de autor Utilizarea, vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.allsteelplus.com implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare. Conținutul de pe site este protejat conform legii de autor.
 5. Elegibilități Pentru a plasa legal o comandă pe site-ul nostru trebuie să aveți peste 18 ani. Nu vindem produse minorilor. Daca aveți sub 18 ani, vă rugăm să apelați la un parinte sau la un tutore.
 6. Reguli de utilizare Pentru a utiliza site-ul nostru trebuie să vă angajați să respectați regulile de mai jos: • Să nu utilizați acest website intr-o manieră care să împiedice drepturile altor persoane
  • Nu veți efectua comenzi frauduloase sau false
  • Utilizați acest website numai pentru comenzi și informații legitime, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și de a notifica autoritățile relevante, de a merge în instanță și de a solicita daune.
  • Clienții se vor abține de la orice acțiune care ar putea deteriora site-ul nostru.
 7. Încheierea contractului

Contractul dintre dumneavoastră și noi se încheie atunci când comanda dumneavoastră este acceptată de echipa noastră și în acest sens veți primi un e-mail de confirmare.
Ne rezervăm dreptul de a decide unilateral, fără a oferi motive, să încheiem un contract de cumpărare. Produsele vor intra în posesia dumneavoastră numai după ce ați achitat toate sumele datorate pentru produs, inclusiv taxele de transport.

8. Disponibilitatea produselor – Informații produse și prețuri

Nu garantăm că produsele prezente pe site vor fi întotdeauna disponibile pentru cumpărare sau pentru închiriere. Nu vom fi răspunzători față de dumneavostră dacă un produs nu mai este disponibil pe site. Deși ne străduim să actualizăm informațiile despre disponibilitatea produselor de pe acest site în timp real, nu putem garanta că astfel de informații vor fi mereu actualizate. Toate comenzile sunt supuse disponibilității produselor. Dacă un produs nu mai este disponibil, dar ați plasat deja o comandă pentru acesta, vă vom anunța că produsul nu mai este disponibil și vă vom recomanda un produs similar, de valoare egală sau rezonabilă, pe care îl puteți comanda. Dacă nu doriți să achiziționați produse similare, atunci vă vom anula comanda și vă vom rambursa imediat plata, dacă ați plătit deja pentru produs.
Prețurile afișate pe site-ul www.allsteelplus.com sunt în lei. Prețurile afișate pot fi modificate în orice moment fară notificare. Prețurile produselor includ TVA. Plata bunurilor comandate se poate face în următoarele moduri: ramburs la livrare, ordin de plată sau transfer bancar.

9. Livrarea produselor

Taxele de livrare nu sunt incluse în preț. Nu livrăm sâmbătă și duminică. Vă rugăm să rețineți că timpii de livrare se pot prelungi în anumite circumstanțe, în special în perioada sărbătorilor și de Black Friday. Acest lucru se poate datora supraîncărcării companiilor de curierat sau din cauza altor motive incontrolabile de noi. Orice întârziere de livrare nu se datorează vreunei acțiuni sau omisiuni din partea noastră.

10. Forță majoră

Compania nu va fi răspunzătoare pentru nicio întârziere sau eșec în furnizarea serviciilor din cauza unor circumstanțe neprevăzute. Forță majoră include modificări ale legilor sau embargourilor, războaie, acte de terorism, inundații, pandemii, condiții meteorologice și acte de hack.

10. Dispoziții finale

Acest site este deținut de Unic Marketing Plus, care vă acordă dreptul de a accesa și utiliza site-ul, condiționat de acceptarea de către dumneavoastră a acestor termeni de utilizare. Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și condițiile în orice moment fără notificare, prin postarea unei versiuni actualizate pe site.

en_GBEN
X